מוניות ברמת דוד
מוניות רמת דוד מספקים שירות מוניות ברמת דוד והסביבה בזמינות מיידית נסיעות ספיישל לכל חלקי הארץ במחירים נוחים לכל כיס
צריכים מונית ספיישל לנמל התעופה? צריכים הסעת לילה מיוחדת לאירוע? הגעתם למקום הנכון. כאן תוכלו למצוא טקסי לכל צורך ועניין, לכל שעה וזמן.
האינדקס מאפשר לכם לסנן עסקים לפי הצורך האישי שלכם, ולהציג את תוצאות החיפוש בצורה הנוחה ביותר ולפי סדר החשיבות שאתם קובעים ומחליטים.
לדוגמא, אתם יכולים לבצע חיפוש גם בשעת לילה מאוחרת, ולמצוא תחנת מוניות ברמת דוד שפתוחה ועובדת 24 שעות. סננו את התוצאות על פי "פתוח עכשיו" ותקבלו את העסקים הרלוונטיים עבורכם – פחות שיחות טלפון מיותרות וטלפונים לברורים ויותר חיסכון בזמן שלכם.
בין אם אתם זקוקים למוניות מיוחדות, מונית 24/7 או מונית לנתב"ג, חשוב מאוד לדעת שהשרות יהיה טוב, ושהנהג יגיע בזמן.
חפשו ומיינו עסקים על פי המלצות גולשים ודרוגים. כמו כן, תוכלו לבקש להציג רק עסקים שיש להם תו אמון הציבור: אישור מטעם ארגון הצרכנים 'אמון הציבור', שבית העסק מעניק שרות איכותי, במחירים הוגנים.
לשירותכם גם מחירון מומלץ של מוניות ספיישל ברמת דוד המבוסס על השוואת מחירים של מוניות בכל הארץ.
כל אלה יאפשרו לכם לאתר את העסק שיעניק לכם שירות איכותי, יחסוך לכם זמן – וגם כסף.
נסיעה טובה.
רָמַת דָּוִד הוא קיבוץ בצפון-מערב עמק יזרעאל, הנמצא בתחום המועצה האזורית עמק יזרעאל ומשתייך לתנועה הקיבוצית. קרוי על שם דייוויד לויד ג'ורג', שבעת כהונתו כראש ממשלת בריטניה ניתנה הצהרת בלפור.
רמת דוד נוסדה על ידי קבוצת "שרונה", שהתיישבה ב-1926 ליד עין בֵּידָה (כיום עין סיפן) שמדרום לנהלל וממערב למקום הקיבוץ כיום. עם התיישבותה שינתה הקבוצה את שמה ל"עיינות", על שם המעיינות הסמוכים. בסוף אותה שנה התיישבה סמוך לעיינות גם קבוצת השרון.
קרקעות הגבעה שעליה שוכן הקיבוץ כיום נרכשו מידי משפחת סורסוק הלבנונית עוד בשנת 1921, אולם האריסים הערבים שישבו בהן סירבו לעזוב, ולכן לא התאפשרה העברתן למוסדות המיישבים היהודיים. לאחר משא ומתן שנמשך שנים אחדות, עלו אנשי קיבוצי הסביבה על הקרקע במחרשות ב-1931, ובכך אילצו את הממשל המנדטורי להתיר להם לעבד את הקרקע ולבנות עליה. עוד לפני ההתיישבות על הגבעה, במרץ 1931, התקיים טקס בנוכחות חיים ויצמן ונציגי יהדות אנגליה, בו נקרא היישוב רמת דוד[2]. במהלך השנה שלאחר מכן הוקם במקום גן משותף לשתי הקבוצות. בשנת 1932 הוחל בבניית רפת ולול עבור קבוצת השרון[3] שהתיישבה בצד המזרחי. עיינות התמקמה לידה בצד המערבי. ביוני 1933 זכה הקיבוץ לחשמל[4].
במשך כ-20 שנה שכנו ברמת דוד שתי הקבוצות זו ליד זו, אך ניהלו כל אחת חיי קהילה ומשק נפרדים. עם זאת, גן הילדים ועדר הצאן היו משותפים[5].
ב-1953 התחברה קבוצת השרון, עד אז חברת חבר הקבוצות, עם אנשי מפא"י שפרשו מקיבוץ גבת הסמוך בעת הפילוג בקיבוץ המאוחד, והקימה עימם את קיבוץ יפעת[6]. ברמת דוד נותרה קבוצת עיינות לבדה, ושמה הוסב לשם המקום.
כלכלת הקיבוץ מבוססת על חקלאות (רפת, גידולי שדה) ועל מפעל מתכת שבבעלותו. בסמיכות לקיבוץ נמצא בית הספר האזורי לחינוך מיוחד "קישון", ובקרבתו גם בסיס חיל האוויר רמת דוד.